Moravski dobošar - Baza poslovnih informacija

  • Pozovite nas

  • 032-55-90-410

line
  • Posetite nas

  • Nikole Tesle 42, 32000, Čačak

line

Novosti

MORAVSKI DOBOŠAR - BAZA POSLOVNIH INFORMACIJA
homeNovosti

Predstavljanje programa Delta Biznis Inkubator 08. juna 2018

image

Predstavljanje programa Delta Biznis Inkubator 08. juna 2018

11-06-2018

petak 08. juna 2018. u 15h u sali Naučno tehnološkog parka Čačak,predstavljen је program koji je pokrenuo Delta Holding i Propulsion Fund, za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina - Delta Biznis Inkubator.Naučno tehnološki park Čačak može da se pohvali da je i ovaj dogadja podržao, u cilju razvoja startap ideja.

 Promovisanje programa je pratilo više od 40 zainteresovanih učesnika iz različitih sektora poslovanja, kako saradnici NTP Čačak tako i studenti i srednjoškolci. Zainteresovani koji imaju kreativne ideje i koji su upućeni u startapove imaju mogućnost i da realizuju svoje ideje uz finansijsku I mentorsku podršku Delta Holdinga.

Zainteresovani timovi nakon upoznavanja sa programom mogu da se prijave za učešće u programu najkasnije do 15. juna 2018. godine isključivo na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs, gde mogu da se pronađu sve potrebne informacije.

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator imaju mogućnost da tokom tri meseca razvijaju i grade svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse. Svi timovi imaće na raspolaganju biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakta uspešnih ljudi i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

Ovim programom Delta želi da podrži razvoj preduzetništva u Srbiji i da podstakne one koji su na početku realizacije svojih startap ideja.

Više informacija o programu je  dostupno  na sajtu   www.deltabiznisinkubator.rs i na zvaničnojFejsbukstraniciprograma.

 

Tagovi:

NTP, DBI, Startapovi

Prijatelji portala

NTP
RAS
Unija

Tagovi

  • Pozovite nas

  • 032-55-90-410

  • Posetite nas

  • Nikole Tesle 42, 32000, Čačak