Moravski dobošar - Baza poslovnih informacija

  • Pozovite nas

  • 032-55-90-410

line
  • Posetite nas

  • Nikole Tesle 42, 32000, Čačak

line

Novosti

MORAVSKI DOBOŠAR - BAZA POSLOVNIH INFORMACIJA
homeNovosti

B2B razgovori izmedju privrednika Moravičkog okruga i regiona Zlin-Češka

image

B2B razgovori izmedju privrednika Moravičkog okruga i regiona Zlin-Češka

20-04-2018

U četvrtak 19. aprila 2018. godine u okviru susreta privrednika dva regiona Moravičkog i Zlinskog, u organizaciji  Regionalne privredne komore Moravičkog i Raškog okruga, održani su B2B razgovori izmedju čeških i srpskih privrednika.

Iz Zlinskog regiona su naš grad posetile firme iz oblasti hemijske industrije, metalurgije, elektronike, industrije gradjevinskih materijala i dr.. Delegacija privrednika iz Češke republike je imala mogućnost da se upozna sa poslovnim aktivnostima čačanskih firmi kao što su: Polo, Elestra, Alfaco, Plazmatex, Ralextrans, Maruška i druge.

Nakon predstavljanja čeških firmi održani su i B2B razgovori u prostorijama male konferencijske sale u Hotel Beogradu. Razgovori su trajali par sati i svaka zainteresovana firma je mogla da prezentuje svoje aktivnosti i buduće poslovne težnje privrednicima iz Češke. Medju češkim firmama bilo je zainteresovanih za proširenje poslovanje na teritoriju Republike Srbije i uspostavljanje adekvatnih poslovnih kontakata.

Pored protokola koji je organizovala Regionalna privredna komora, predstavnici Zlinskog regiona su posetili i prostorije Naučno tehnološkog parka Čačak, i to firme Croonus, TSL Cargo i Okta solutions u zgradi Jugobanke u ulici Vojvode Stepe, i lokaciju Tehnos gde se trenutno nalaze kancelarije NTP Čačak.

Nadamo se da će Češka delegacije iz našeg grada poneti samo lepe uspomene i ostvariti dugotrajene poslovne kontakte sa privrednicima našeg regiona.


Tagovi:

B2B razgovori, Regionalna privredna komora, NTP Čačak

Prijatelji portala

NTP
RAS
Unija

Tagovi

  • Pozovite nas

  • 032-55-90-410

  • Posetite nas

  • Nikole Tesle 42, 32000, Čačak