• Pozovite nas

  • 032-55-90-410

line
  • Posetite nas

  • Nikole Tesle 42, 32000, Čačak

line

Dobrodošli
Interaktivna platforma poslovnih informacija
Moravski Dobošar

Interaktivna Platforma poslovnih informacija je baza podataka o ponudi i tražnji robe, usluga, slobodnih kapaciteta, poslovnog prostora, slobodnog zemljišta, opreme koja se ne koristi, intelektualnih kapaciteta i ljudskih resursa u Moravičkom okrugu.

NTP
RAS
Unija

Naše novosti

Pogledajte najnovije informacije sa naše platforme

image

Predavanje BILJNA ULJA KAO SIROVINE ZA POLIMERNE MATERIJALE

| Datum objave: 13-09-2018 |

Predavanje na temu „BILJNA ULJA KAO SIROVINE ZA POLIMERNE MATERIJALE“ održano je 12. septembra 2018. u svečanoj sali Agronomskog fakulteta u Čačku (ul. Cara Dušana 34), a predavač je bio dr Zoran Petrović.

Detaljnije
image

Manifestacija "Plodovi zapadnog pomoravlja"

| Datum objave: 04-09-2018 |

Naučno tehnološki park Čačak je proteklog vikenda, 01. septembra, bio gost manifestacije „Plodovi zapadnog pomoravlja“. Manifestacija je organizovana 12. put po redu, u Zablaću.

Detaljnije
image

Predstavljanje socijalnog preduzeća Carpe diem

| Datum objave: 15-08-2018 |

Dana 14.08.2018. u prostorijama Naučno tehnološkog parka Čačak, predstavljen je koncept društveno odgovorne internet robne kuće, iza koje stoji socijalno preduzeće "Uberi dan" (Carpe Diem)

Detaljnije

Arhiva novosti

Naša ponuda

Poslovni prostor

Pogledajte pregled poslovnih prostora koje privredni subjekti Moravičkog okruga nude ili traže za potrebe proizvodnje, skladištenja ili kancelarijskog prostora.

Detaljnije

Robna ponuda

Proizvodna firma ili bilo koji poslovni entitet u Moravičkom okrugu koja ima neku specifičnu ili nestandardnu robu u svom posedu, može je oglasiti u ovoj rubrici.

Detaljnije

Ljudski resursi

Ukoliko imate potrebe za kadrovima pogledajte trenutnu ponudu, ponudite svoje usluge kao fizičko lice ili kao pravno lice dostavite potrebe za angažovanjem radnika.

Detaljnije

Zemljište

Ponudu građevinskog, poljiprivrednog i ostalih tipova zemljišta, na odličnim lokacijama u Moravičkom okrugu.

Detaljnije

Oprema

Mašine, transportna sredstva, opremu, merne i regulacione instrumente za Vaše poslovanje možete pronaći u opcijama ponude i tražnje.

Detaljnije

Ostalo

Sve ono što nije obuhvaćeno prethonim kategorijama možete pronaći u sekciji ostalo.

Detaljnije

Pridružite nam se.

Prijava na naš portal je potpuno besplatna. Nakon slanja formulara, naši anketari će Vas kontaktirati kako bi započeli saradnju. Dobrodošli !

* Molimo popunite sva polja.

O projektu
Moravski Dobošar

Naučno tehnološki park Čačak u partnerstvu sa “Unijom Čačak 2000” i uz finansijsku podršku Razvojne agencije Srbije realizuje projekat „Interaktivna platforma poslovnih informacija i novi model primene inovativnih rešenja“ . Kroz projekat se uvode nove usluge za poslovni sektor iz Moravičkog okruga i sve druge korisnike u Srbiji i inostranstvu. Nove usluge biće dostupnе svim zainteresovanim kompanijama.

Saznajte više

Primena i podrška primeni
inovacija

Inovacije predstavljaju primenu nove ili poboljšane ideje, postupka, procesa ili usluge koja donosi neke koristi u primeni. Put od kreiranja ideje do konačne realizacije i početka poslovanja je ispunjen nedoumicama, izazovima i brojnim preprekama. Da bi se nastupilo i opstalo na tržištu potrebna je ostvariva poslovna ideja, početni kapital, spremnost preuzimanja rizika i upornost. Preduzetnička ideja predstavlja zamisao o proizvodu ili usluzi koja treba da predstavlja buduću delatnost preduzetnika. Ideja kao ostvariva poslovna šansa je početni korak u realizaciji bilo kog preduzetničkog poduhvata.

Saznajte više

  • Pozovite nas

  • 032-55-90-410

  • Posetite nas

  • Nikole Tesle 42, 32000, Čačak